Top stories

Crimilex_Bart_Vosters

Strafpleiters : Bart Vosters

Uitgebreid interview in Het Laatste Nieuws waarin Meester Vosters zijn zicht geeft op zijn job en carrière als strafpleiter.

Crimilex_Bart_Vosters

Grootste assisenproces ooit in Limburg

De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft beslist om alle dertien verdachten van de martelmoord op de 33-jarige Genkenaar Hilal Makhtout (33) naar het hof van assisen in Tongeren door te verwijzen. Dat heeft Jan Keulen, een van de advocaten in het dossier, bevestigd.

Crimilex_Bart_Vosters

Poging ontvoering minister van justitie

In het onderzoek naar dreigingen tegen minister van Justitie Van Quickenborne is in Nederland een vijfde verdachte opgepakt. Crimilex staat deze verdachte bij.

Recente artikels

Bron : |
Moord

Heers - In Mechelen-Bovelingen voert de lokale recherche van het Kanton Borgloon momenteel onderzoek naar de verdachte omstandigheden waarin de 86-jarige Paul P. om het leven is gekomen. Maar het huis betreden bleek niet zo eenvoudig. Binnen liepen namelijk vijf geitjes rond.

“Ze ...

Bron : |
Aanranding van de eerbaarheid

Jarenlang was hij een geliefd pastoor in Arendonk. Maar in de zomer van vorig jaar werd Pater Luc (59) plots figuurlijk op de brandstapel gezet toen bleek dat hij verdacht werd van de aanranding van drie kwetsbare personen. De – inmiddels geschorste – priester riskeert nu 30 maanden celstraf. ...

Bron : |
Bedreigingen

KASTERLEE Maar liefst 43 jaar was hij ‘gelukkig’ getrouwd. Maar toen hij op 19 augustus vorig jaar thuiskwam na een Okra-activiteit, zijn bij de 65-jarige R.M. uit Kasterlee de stoppen doorgeslagen. “Hij zat zijn vrouw achterna met een machete en riep dat hij haar kop er zou afsnijden”, schetst ...

Bron : |
Moord

GENK De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling heeft beslist om alle dertien verdachten van de martelmoord op de 33-jarige Genkenaar Hilal Makhtout (33) naar het hof van assisen in Tongeren door te verwijzen. Dat heeft Jan Keulen, een van de advocaten in het dossier, bevestigd.

Slachtoffer ...

Bron : |
Ontvoering

KORTRIJK Een voldoende ruime cel, een afgeschermd toilet en wasbak, toegankelijke medische zorg, familiebezoek en op tijd en stond een wandeling op de koer. Nu dit alles gegarandeerd is in zijn Belgische cel, mag de vijfde Nederlander die is opgepakt in het onderzoek naar de geplande aanslag ...

Turnhout

Broedersstraat 4

Hasselt

Lombaardstraat 16

Antwerpen

Lange Lozanastraat 142/2

 • Ondernemingsnummer

  BE05 6397 6311

 • Erelonen Turnhout

  BE41 6302 1074 7010

 • Erelonen Hasselt

  BE57 6302 1504 6635

 • Erelonen Antwerpen

  BE41 6302 1074 7010

 • Derdenrekening

  BE57 6302 1504 6635