Bron : |

Willebroek - Het parket is een onderzoek gestart naar het overlijden van een 57-jarige vrouw in de Jozef Wautersstraat in Willebroek. Het slachtoffer werd in haar woning aangetroffen en nog naar het ziekenhuis overgebracht maar overleed daar. Haar 59-jarige man is gearresteerd. Voorlopig is het onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Het was de 59-jarige man die zelf naar de politie belde dat er iets was gebeurd in zijn woning in Willebroek. De politie en hulpverleners troffen er een ernstig gewonde vrouw aan. Ze werd naar het ziekenhuis overgebracht maar stierf daar aan haar verwondingen.

De man werd dinsdagavond gearresteerd. De politie vermoedt dat de man iets met de dood van zijn vrouw heeft te maken. Mogelijk heeft hij het slachtoffer geduwd en is ze daarbij slecht gevallen.

“Wij hebben een onderzoeksrechter gevorderd voor doodslag. De komende dagen zal er verder onderzoek worden uitgevoerd en zal er ook een autopsie op het lichaam van de vrouw worden uitgevoerd.”

De woning in de Jozef Wautersstraat is verzegeld. Vandaag kwamen vrienden van het koppel al bloemen neerleggen aan de voordeur. tdk, wabo

Dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden. Elke reproductie dient het voorwerp uit te maken van een specifieke toestemming van de beheersvennootschap License2Publish: info@license2public.

0800 63 057 - noodnummer